Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: alex1981 efter 01 ſeptember , 2013, 19:28

Titel: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: alex1981 efter 01 ſeptember , 2013, 19:28
fik slagtet 4 stor indu. plymo's og en 1 år gamle hvide kalkun.
det fik vi lavet til 65 pølser plus 8 poser fars i alt lidt under 20 kg.
især pølsene er bare så godt.  :laugh:
Titel: Sv: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: Henriette Hall efter 01 ſeptember , 2013, 19:29
Mener du pølser???
Titel: Sv: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: alex1981 efter 01 ſeptember , 2013, 19:34
 :-*

Titel: Sv: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: alex1981 efter 01 ſeptember , 2013, 19:37
og billede
Titel: Sv: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: Henriette Hall efter 01 ſeptember , 2013, 19:40
Det ser godt ud. Har du en opskrift?
Titel: Sv: så er der lavet pulser igen.
Indlæg af: alex1981 efter 01 ſeptember , 2013, 19:56
6 liter fars
2 sp ske salt
1 sp ske peber
1 sp ske paprika pulver
1 sp ske chili pulver ( efter smag)
og eller hvidløgs pulver.

1 meget fin hakket løg og 4 stor ske kræskar som har haft en tur over rivejern

så har vi lavet det denne gang.