Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Lene Lestat efter 17 Juli , 2013, 15:21

Titel: Gås/and på Weberen ?
Indlæg af: Lene Lestat efter 17 Juli , 2013, 15:21
Jeg har lidt gåse og andestege i fryseren og kunne godt tænke mig at smide en af dem på Weberen.

Men jeg er ikke den store grillexpert, så er der nogen som har nogle gode og sikre opskrifter.

Jeg har også et rotisseri spyd, hvis et sådan kan bruges.?
Titel: Sv: Gås/and på Weberen ?
Indlæg af: alex1981 efter 17 Juli , 2013, 19:55
vi har altid en stegebakke på den nederste ris hvore vi har rødvin i samt masse kruderier og kul i kulbakkene, salt og peber på stegen, stegetermometer i brystet og vente til den er ferdig. 2½ til 3 time.
Titel: Sv: Gås/and på Weberen ?
Indlæg af: vbruun efter 18 Juli , 2013, 10:01
Flæk en and hen af ryggen.Skyl den og drys med citronpeber og salt.Fold den ud som en sommerfugl.Læg den direkte på risten med skrogside ned.Steg ca 2-3 timer afhængig af størrelse og alder.Dette blir LÆKKERT.Selv svigermor som er til gammeldags dansk med er vild med denne and.Jeg er sikker på du kan putte den på grilspyddet i stedet for.Evt med fyld af en slags.Citroner måske ? Det vil jeg selv prøve næste gang.Lavede en kylling sådan for nylig og den blev god.