Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Børge Bech Jensen efter 03 Februar , 2008, 01:51

Titel: Marinerede æg
Indlæg af: Børge Bech Jensen efter 03 Februar , 2008, 01:51
Faldt lige over denne opskrift, har dog ikke selv prøvet den, regner med der findes en herinde der tør prøve, *gg

Marinerede æg

1 dusin hårdkogte æg (pillede)
1 kop rødbede saft
3/4 kop sukker
3/4 kop æble eddike
1 tsk salt
1/4 tsk peber
10 hele kryddernelliker
5 laurbær blade

Kog alle ingredienter sammen, - æggene i 5 minutter.
Lad det afkøle.
Hæld det over de hårdkogte æg i et syltetøjsglas eller lerkrukke.
Bem. Du kan putte et par rødbedeskiver over æggene, for at holde dem nede.

Lad dem trække i mindst 3 dage, før du spiser dem, de kan stå i op til godt uge.

 
Titel: Sv: Marinerede æg
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 03 Februar , 2008, 02:36
Det lyder spændende og jeg vil prøve at lave det til påskefrokosten (hvis vi skal have sådan en).. Men rødbedejuice? Den skal jeg nok have skåret ud i pap! Hvordan fremstiller man det?
Titel: Sv: Marinerede æg
Indlæg af: Børge Bech Jensen efter 03 Februar , 2008, 02:41
Jeg tror, der menes rødbede saft.

Opskriften er oversat fra Engelsk, så det er lidt svært ind imellem.  ???

Har rettet det til i opskriften nu.