Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Lisbeth Ea efter 04 Juli , 2012, 22:04
-
Måske kender I allerede til dette ;) jeg har jo ikke været her så længe...
-
Ja, den har været vist nogle gange, men det er da en rigtig sjov idé /o
-
jeg har prøvet det. Det er ikke nemt og få til og lykkes.
-
Hvor kært!! Jeg er også ny og har aldrig set det før.
Det skal jeg da forsøge at lave på fredag når min datter kommer hjem fra ferie hos farmor.
Skal det ligge på langs og gøres det imens det er varmt?
Venlig hilsen Janni
-
Skal det ligge på langs og gøres det imens det er varmt?
Venlig hilsen Janni
det var det jeg gjorde.Det virkede ikke for godt for mig
-
Det skal helt klart gøres mens ægget er varmt ;)
Har ikke selv prøvet endnu...
-
Det ser fint ud. :D Spisepinde, elastikker og ?
-
Det ser fint ud. :D Spisepinde, elastikker og ?
En halv mælkekarton, altså to af siderne, så man bruger den eksisterende fold. Og selvfølgelig et nykogt æg, der stadig er brandvarmt! Jeg prøvede det sammen med vores ældste på 8 for et par måneder siden, det lykkedes at få en håndfuld ganske pæne hjerter ud af det - og resten spiser man bare som bonus! :)
NB! Vi var nødt til at klippe nogle slidser i pappet, så vi kunne tvinge spisepinden langt nok ned, men stadig have siderne højt oppe så ægget blev styret.
-
@ Christian: Tak, det må prøves. :)
-
ser ikke så ofte på opskrifter, så den er ny for mig, hvor fint /o