Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Lene Lestat efter 01 ſeptember , 2011, 22:47
-
Her er en portion vaffeldej lavet på Araucana æg ;)
-
Håber de smagte <R
-
Du er da i god tid, sådan at lave vaffeldej til den 1. April.... ;)
-
Putter du også skallerne ned i dejen?
Danny
-
@ Patricia
De smagte selvfølgelig fortrinligt. /o
@ Danny
Jeg putter da ikke skallerne i. ;)
-
@ Lene Lestat
Der må da følge en opskrift med det billede :)
-
Her er en portion vaffeldej lavet på Araucana æg ;)
Hehe :D
-
Opskrift - hmmm tja når jeg laver vaffel eller for den sags skyld pandekagedej. Så blander jeg bare på slum æg, mel, sukker, osv. sammen og pisker mælk i indtil jeg synes konsistensen er god.
Og derfor er der aldrig 2 portioner som er ens. ;D
Men en 3-4 æg alt efter størrelse, en slat mel, sukker, vanilie, og mælk.. evt. 1 eller 2 revne æbler, det er nemlig godt i vaffeldej.
-
:D blåbærvafler
-
ÆÆÆÆÆLSKER mad med farve :D
Her er mine boller bagt med æg fra...............hmmmm..... røde amerikanere?? :D
-
ÆÆÆÆÆLSKER mad med farve :D
Her er mine boller bagt med æg fra...............hmmmm..... røde amerikanere?? :D
Flot farve - har prøvet at bage boller med reven rodbede - FØJ for en farve de fik - kunne ikke overtale min far (dengang) til at smage på dem, Så dem fik hans høns.... Dengang boede jeg hjemme :D
-
Jeg forstår til fulde din far, sådanne farver på mad må man også gerne beholde for mig, undtagelsen er rødbedesalat med creme fraise /3 /3
VH Gunni.
-
Vi får kun det sjov vi selv laver :) OG skulle hilse at sige fra samtlige prinsesser på Yazmins Lejrur at prinsessebollerne var et hit :) de er bare tilsat lidt frugtfarve, mere farligt er det ikke :)