Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: karina dj efter 09 August , 2011, 10:14
-
Ja, nu er det jo tid til velvoksne squash, og så tænkte jeg i måske ville bidrage med jeres allerbedste opskrift.
Jeg har bagt dem før, men ikke været 100% begejstret, ikke fordi jeg ikke kan li' dem, men fordi jeg ikke synes de er interessante. De smager af kanel og kardemomme de fleste... og så ved jeg jo der er nogen der bruger creme fraiche som topping (Bjørn!) og hvordan mixer man lige det?
Oplys mig, red min squashkage ;D
-
Jeg bruger opskriften på Gulerodskage på Arlas Hjemmeside http://arla.dk/opskrifter/gulerodskage/
Erstatter gulerod med squash. Det bliver altid godt! /o
-
Ikke en opskrift, men et tip:
Jeg river squash og lægger i poser i en mængde, der lige præcis passer til min opskrift, så er det nemt at bage i løbet af året.
-
Jeg har lige netop bagt én som jeg synes er ret lækker... squashen smager jo ikke af noget som sådan, men tilfører en go konsistens.
Squash chokoladekage
300 g. mel
60 g. kakao
2½ tsk. bagepulver
1½ tsk. natron
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
185 g. smør
400 g. sukker
3 æg
Revet skal af 1 citron
4-500 g. squash
1 1/4 dl. mælk
2½ dl. valnødder
Pisk smør og sukker, derefter 1 æg i af gangen. Pisk citronskal og squash i. Bland det tørre og pisk i skiftesvis med mælken, nødderne i og så i en lile bradepande.
Forvarm ovnen på 180 grader og bag kagen 40-45 minutter
MUMS!
-
En skam du bor så langt væk (endnu), for den ville jeg gerne smage ;D
-
Jeg LOVER dig at bage den når du kommer, og må hellere fryse lidt squash ned hvis nu det trækker ud!
Sidder med den i skrivende stund /o
-
Her i huset er der en mor, der ikke er så meget til chokolade, så vi sværger til denne variant:
3 æg
2,5 dl madolie
5 dl. rørsukker (eller 3 dl alm.)
5 dl /300 gr revet squash m. skræl
5 dl mel
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vaniliesukker
3 tsk kanel
2 ½ dl hakkede valnødder eller rosiner
Røres sammen. Bages i en lille bradepande ca. 1 time v. 200 grader.
Holder sig dejligt saftig længe. Tror måske, man skal bage snart..
-
Her i huset er der en mor, der ikke er så meget til chokolade, så vi sværger til denne variant:
Troede indtil nu ellers at trangen til chokolade var knyttet til det kvindelige kønskromosom ;D
-
:D ja, noget i den stil tænkte jeg osse da jeg læste det :D /o
-
Hmmmm... Nu døjer jeg jo med PCO-syndrom, som blandt andet skyldes en ubalance i kønshormonerne. Sagt med andre ord; Jeg har lidt for mange af de mandlige... , så måske er det derfor :D
-
Nå sådan! Så holder teorien jo alligevel ;D