Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Loppe efter 17 Marts , 2011, 13:14

Titel: Modning af gås
Indlæg af: Loppe efter 17 Marts , 2011, 13:14
Mione forældre kommer på besøg i weekend og de skal få smage gåsesteg, hvor længe skal den ligge efter optøing?

De lå ca en dag inden den kom i fryser....

Sidste gåsesteg blev som tyggegummi, altså ikke noget for mennesker der ikke får nye tenner.... :-\ :-\

For å få den mør vil jeg ha en dummies opskift  /o
Titel: Sv: Modning af gås
Indlæg af: Marianne M. efter 17 Marts , 2011, 15:00
Langtidsstegning!!
Titel: Sv: Modning af gås
Indlæg af: Henriette Hall efter 17 Marts , 2011, 15:14
Og så skal du straks have den ud af fryseren! Og så ind i køleskabet i 3 dage med den til langsom optøning/modning.