Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Lene Lestat efter 09 Februar , 2017, 06:55
-
1 dl. havregryn
2 dl. vand
Lidt salt
2 æg
Kog først havregrøden og rør så et æg i ad gangen og kog det hele lidt.
Lækkert, hurtigt og nemt.
Jeg undlader saltet og hælder lidt sirup på den færdig grød.
-
Smag og behag er forskellig /d
-
Den skal da prøves! Lyder lækkert...
-
Det er nemlig lækkert, og ikke mindst nemt og hurtigt at lave, samt sundt og med ikke så mange kalorier i, hvis man går op i det også.
-
Den er jeg med på, og ja går op i kalorier /o
-
Er vild med havregrød, har prøvet at lave versionen med æg.
Men af en eller anden grund kan jeg ikke få den ned når der er rørt et æg i ;-)
Har forsøgt med kun 1 æg, men med samme resultat.
Er gået tilbage til min gamle version med smørklat og salt, det smager bare godt
-
Lyder meget lækkert, men jeg er nok lidt konservativ hvad morgenmad angår. Nu har jeg spist scrambled æg i snart 3 år, og det er efterhånden blevet en vane. En god af slagsen. ::)
/Berit
-
Det er da faktisk lidt sjovt. Jeg tilvælger nemlig også sirup til min havregryn om morgenen. Jeg har dog aldrig prøvet det med æggene, men det skal da bestemt have et forsøg. Er det bare med rå æg eller hvordan?
/Clara
-
a vil nu helst holder havregryn og æg hver for sig <W
-
Man laver havregrød, som man plejer og når den er klar, så tager man et råt æg ad gangen og rører i, mens det hele stadig varmes.
Og så det hele er fordelt og grøden er blevet lækker og cremet, så velbekomme -
-
En anden nem ret om morgenen med æg:
1 dl havregryn
Et æg
1 overmoden banan
Ovenstående røres sammen. Trækker 10 min, inden det steges på panden a la “scrambled eggs”. Hertil kan man spise æblemos, syltetøj, sirup ell. lign,- jeg foretrækker noget syrligt dertil.
-
Faldt over dette indlæg i min søgen på nye alternativer til morgenmad, som gerne indholder æg - må dog ærligt indrømme, at det ikke lige falder i min smag. Men det tænker jeg blot er et spørgsmål om smag og behag.
Jeg er mere til den Tinna75 har lagt op - så tak for den! :-)
-
Tilføj lidt kanel - så får den lige prikken over i'et. :)
-
Det er da en super god ide til at give morgenmaden lidt ekstra 8)
-
Må erkende at havregryn og æg ikke lige umiddelbart lød som en kombi for mig - men vendt blev jeg! fantastisk grød.