Forum > Opskrifter

Unghaner

(1/1)

Anna Hovalt:
Hej Forum!

Nu står jeg i den (heldige) situation, at jeg i tirsdags slagtede 11 haner på godt 6 måneder..
Der er planlagt 'Coq au Vin' til at nogle veninder og ven kommer over i morgen - dog i en mere børnevenlig version, da vi jo ikke helt bryder os om vin endnu... ;)
Men det går der jo ikke 11 haner med, og eftersom familien jo kommer på besøg her i julen, så tænkte jeg på, om der måske var nogle kreative hjerner herinde, der kendte til nogle specielt julede retter med unghaner?
De er nogle rigtig flotte basser på mellem 2,3-3 kg fra først på sommeren.. :)
Jeg har selvfølgelig også kigget lidt rundt både herinde og på nettet, men det kunne jo være, at nogen sad med en god ide! :)
Hilsen fra Anna og de resterende to haner og deres dejlige høns! :)

Raziel:
Vi skal ha en stor brahmahane juleaften. Har tænkt mig at lave ham som vi plejer at lave gås eller kalkun. Langtidsstegt i ovnen i stegepose 110-120 grader i 4-5 timer og fyldt med løg, svesker og æbler.

Hans-Kurt:
I stedet for at salte udvendig, så knuste jeg 3 fed hvidløg - blandede det godt med honning - og smurte det på hele dyret - udvendig. Det var godt  /o

Anna Hovalt:
Begge opskrifter lyder godt nok gode! Dem må jeg prøve..:)
Rigtig mange tak for svarene og Glædelig Jul, i øvrigt :)

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version