@ wanda: gør det bare sådan, men så ville jeg nok smøre kagen op med smørcreme samme dag som jeg lægger den sammen, så bundene ikke bliver tørre. Smørcreme laver du af usaltet smør (eller saltet... ) og flormelis samt evt. smagsgiver UDEN frugtsaft (fx. kanel, kakaopulver, vanillesukker osv.
du skal bare give den gas som du synes du har lyst og evner og overskud til
Hvis du smider en bratz-dukke i, så tillad mig lige at foreslå
1) pak den del, der skal i kagen ind i film
2) for en skål med film eller en plastikpose og byg kagen op heri. Altså først skål, så plastik, så bund, så fyld, så bund, osv., sæt skålen med kagen i køleskabet i MINDST 3 TIMER og tag så forsigtigt din skåleformede kage ud af formen (et dørslag er super som form!). Det ligner lidt mere en strutkjole, når faconen bliver rundet lidt af
som nyudklægget "behøver ikke længere at gå til psykolog for øv bøv jeg har fået høns og er helbredt for stres og depressioner uden brug af kemi" må jeg være stor tilhænger af at man siger skråt op til alt hvad der er kageetisk og gør det, der passer en selv bedst