Prøv Chicken Noodle - den simple - & populære - udgave er blot pasta ( helst frisk), kogt i hønsekødssuppe (= noget af det, man har kogt skroget i), drys en håndfuld kødstumper pr mand/kvinde i, smag til med salt, rør det sammen - og server. Det smager rigtigt godt i al sin enkelhed, men hemmeligheden er altså, at koge pastaen i suppen, helst kun så meget, at suppen næsten bliver helt suget op af pastaen.
Det er ikke meningen, at resultatet skal være en suppe. Det er en god fyldig ret, som kræver kniv & gaffel.
Jeg plejer at tage fedtet fra suppen, før jeg koger pastaen, da retten ellers bliver ret fed.
Og jeg ved godt, at gås ikke er chicken, men det går fint an alligevel. I al fald var min ande-udgave efter Mortens aften meget vellykket, og kalkun har også været brugt efter jul med godt resultat.
Og fedtet - det er rigtigt godt til at smøre fade til ovnbagte grøntsager o.lign., hvis vi nu vil undgå spild.