Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Andefyld  (Læst 5946 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Loppe

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 1 804
  • Opdrætter Retrievere www.waterloodogs.dk
Andefyld
« Dato: 01 November , 2010, 12:00 »
Dersom man ikke er til æbler og svisker som fyld til andestegen hva andet kan der anbefales???
Mvh Yngvild 


1.3 Gul Plymouth Rock
1.3 Maracuaner
0.1 Blå Australorps
0.2 Sort Australorps
0.2.Sølvhalset Maran
1.3 Lys Sussex
1.1 Hvid gås
div høner
1.3 and

Verdens dejligste Mand og to deiligste piger

Offline Mette Nygaard

  • Hønsegufs-expert :)
  • Global Moderator
  • Indlæg: 1 235
  • Jeg samler ikke snegle, det har jeg ænder til :)
Sv: Andefyld
« Svar #1 Dato: 02 November , 2010, 17:36 »
Ja, jeg går jo - af uransagelige årsager der absolut intet har med mine ænders overproduktion af ælllinger at gøre - ind for at spise and året rundt  8)
Og så tænkte jeg, at det er da for kedeligt med æbler året rundt - og når vi når hen på foråret, ja så er vi jo overladt til kedelige, smagsløse supermarkedæbler...

Næ, så hellere kigge ud i haven og følge sæsonen.

Første (og foreløbigt eneste) eksperiment var i forsommeren at fylde anden med rabarber, div. krydderurter fra haven - og så tørrede abrikoser for at have noget sødt at spille op mod de syrlige rabarber.

Lige nu er der æbler-æbler-æbler, men gerne suppleret med div. rodfrugter, tænker også at prøve kartofler... tja, alt hvad der nu kan proppes derind og kan holde lidt på saften? ;)


Bå-båååårk!!! (hønsegufs-kald)

1.11 lyse sussex(-lignende)
0.1 Lille My (3farvet dværg-sussex) samt 4 døtre heraf
0.1 Prinsesse (orpington) i hønsehimlen :'( - og en ny i bestilling ;)
2.11 Moskusænder - anført af Rasmus Rapand
0.3 tossede får
1.1 tåbelige gårdkatte: TossePer og Prinsesse Misse
1 tårnfalkekasse :)

Offline Dea

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 41
Sv: Andefyld
« Svar #2 Dato: 02 November , 2010, 18:16 »
Rodfrugter - Gulerod, Persillerod, Pastinak, jordskokker osv. vendt i honning + lidt enebær og rosemarin og så ind i anden.
Steg den i 4 timer med vand i brandepanden
1. time ved 50 grader
2.time ved 100 grader
3. time ved 175 grader herefter steges ved 200 grader i 45 min.
Andeskyen hældes fra og anden tørsteges ved 200 grader i 15.min til skindet er sprødt.

Mums!
0.6 Landhøne
1.1 Lys Sussex
0.4 Issa Brown
1.3 Moskus Ænder
0.3 Kaniner
1.0 Hund
1.0 Kat