Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Loppe efter 01 November , 2010, 12:00
-
Dersom man ikke er til æbler og svisker som fyld til andestegen hva andet kan der anbefales???
-
Ja, jeg går jo - af uransagelige årsager der absolut intet har med mine ænders overproduktion af ælllinger at gøre - ind for at spise and året rundt 8)
Og så tænkte jeg, at det er da for kedeligt med æbler året rundt - og når vi når hen på foråret, ja så er vi jo overladt til kedelige, smagsløse supermarkedæbler...
Næ, så hellere kigge ud i haven og følge sæsonen.
Første (og foreløbigt eneste) eksperiment var i forsommeren at fylde anden med rabarber, div. krydderurter fra haven - og så tørrede abrikoser for at have noget sødt at spille op mod de syrlige rabarber.
Lige nu er der æbler-æbler-æbler, men gerne suppleret med div. rodfrugter, tænker også at prøve kartofler... tja, alt hvad der nu kan proppes derind og kan holde lidt på saften? ;)
-
Rodfrugter - Gulerod, Persillerod, Pastinak, jordskokker osv. vendt i honning + lidt enebær og rosemarin og så ind i anden.
Steg den i 4 timer med vand i brandepanden
1. time ved 50 grader
2.time ved 100 grader
3. time ved 175 grader herefter steges ved 200 grader i 45 min.
Andeskyen hældes fra og anden tørsteges ved 200 grader i 15.min til skindet er sprødt.
Mums!