Forum > Opskrifter

Slagte lørdag, tilberede søndag?

(1/4) > >>

renepaulsen:
Jeg skal slagte 3 Sussex unghaner på 4 måneder på lørdag.
Kan man så godt tilberede dem dagen efter uden at de bliver seje?
Jeg kan forstå at hvis man tilbereder lige efter slagtning, eller modner en 3-4 dage så bliver det bedst.
Eller bør jeg simpelthen vente til weekenden efter?
Min idé var at lave grydesteg om søndagen :)

Raziel:
Jeg læste en gammel tråd her på siden om modning. Enten skal man tilberede samme dag inden dyret bliver helt stift eller også skal man vente min 2 dage. Skal lige se om jeg kan finde tråden.

Raziel:
http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=3169.msg25774#msg25774

renepaulsen:
Læste faktisk også den tråd. Men tænkte bare om der måske var nogen der havde lidt inputs.
Jeg må vente med grydestegen til næste weekend så, for om lørdagen har jeg ikke tid til at tilberede også :)

Marianne Vedel:
Du kan jo også bruge en trykkoger.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version