Forum > Opskrifter
Bedste opskrift til 1.5 årig hane
nimrod:
coq au vin vil han også sagtens kunne bruges til, vi prøvede engang med en 2-års høne :)
Lene Lestat:
Jeg vil nu heller ikke mene at en hane på 1½ år er for gammel, jo måske til grillkylling. Han skal da bare hygge sig lidt længere for lavt blus, så skal han nok blive fin.
Men jeg kan da se at i forhold til de groteske pap industri hybrider, som ikke er særlig gamle og kan tilberedes på en ½ time på fuldt knald, så kan man da godt komme i tvivl om en hane lavet af kød på 1½ år er for gammel.
renepaulsen:
Tak for de gode inputs. Vi laver Coq au Vin, jeg har lige købt en god Bourgogne :)
Anne Grethe:
Ellers virker en Rømertopf!
Prop dyret med de foretrukne krydderurter og giv 4-5 timer ved 120 C
Selv ældre haner må overgive sig
renepaulsen:
Jeg må ønske mig sådan en!
Navigering
[0] Emneindeks
[#] Næste side
[*] Forrige side