Forum > Opskrifter
Tilberede parteret kød
Raziel:
Jeg har indtil videre tilberedt mine kræ enten som helstegte eller de par stykker, jeg har kogt suppe på. Men jeg har en forfærdelig masse haner, der skal i fryseren i løbet af efteråret, så for at spare plads, tænkte jeg om jeg kunne partere dem inden de kom i fryseren, og så bare gemme lår og brystkød og koge suppe på skroget.
Jeg går ud fra at hele bryststykker og lår sagtens kan laves i ovnen i en stegepose eller hvad?
Men kan man fx lave strimler af brystkødet og stege det på panden eller bliver det tørt, når det er hjemmeavlet?
Finn Jensen:
Det kan du. Der findes også diverse opskrifter med kyllingestykker på mange måder så der er mange muligheder
Raziel:
Super :) jeg var bare i tvivl når man som regel hører at hjemmeavlet kød altid skal langtidstilberedes.
ncj:
Prøv at google Coq au vin.Du vil finde flere varianter af den klassiske ret.
Raziel:
Måske hvis der findes en version uden vin ;-) kan simpelthen ikke fordrage vin
Navigering
[0] Emneindeks
[#] Næste side