Forum > Opskrifter

Tilberede parteret kød

(1/3) > >>

Raziel:
Jeg har indtil videre tilberedt mine kræ enten som helstegte eller de par stykker, jeg har kogt suppe på. Men jeg har en forfærdelig masse haner, der skal i fryseren i løbet af efteråret, så for at spare plads, tænkte jeg om jeg kunne partere dem inden de kom i fryseren, og så bare gemme lår og brystkød og koge suppe på skroget.

Jeg går ud fra at hele bryststykker og lår sagtens kan laves i ovnen i en stegepose eller hvad?

Men kan man fx lave strimler af brystkødet og stege det på panden eller bliver det tørt, når det er hjemmeavlet?

Finn Jensen:
Det kan du.  Der findes også diverse opskrifter med kyllingestykker på mange måder så der er mange muligheder

Raziel:
Super :) jeg var bare i tvivl når man som regel hører at hjemmeavlet kød altid skal langtidstilberedes.

ncj:
Prøv at google Coq au vin.Du vil finde flere varianter af den klassiske ret.

Raziel:
Måske hvis der findes en version uden vin ;-) kan simpelthen ikke fordrage vin

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version