Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Dueunger  (Læst 9132 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Susanne Ebbe

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 2 782
Dueunger
« Dato: 20 Januar , 2008, 18:23 »
Vi spiser ofte dueunger:

Her er den klassiske opskrift som ikke kan gå galt:

Brun dem i en tykbundet gryde i rigeligt med smør.
drys salt og peber på1
skru ned for varmen. Der skal bare simre godt!
Kom et par dl vildt bouillon ved (pulver+vand)
en sjat madlavningsfløde
en sjat rødvin
en lille skefuld ribsgele

Kog indtil de er ved at falde fra hinanden
Regn med en times tid
Tav fuglene op.

Si skyen og lav sovs. spæd evt. op med ekstra bouillon.

hæld evt sovsen i anden gryde og brun de halverede fugle i stegegryden igen.

Hilsen Martin
Hilsen Susanne