Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.  (Læst 4013 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline alex1981

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 300
hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Dato: 25 Maj , 2013, 14:06 »
Så har vi taget vores sidste kæmpe hane op på 7 kg.

vik købt 5 meter svinetarm.

hvad vil i forslå som kryderier vi skal blande ind i pulsen??

Offline Marianne Vedel

  • Hønemor
  • Administrator
  • Indlæg: 15 304
  • metacamkills.com
    • maran.dk
Sv: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Svar #1 Dato: 26 Maj , 2013, 08:22 »
Jeg ville lave det som medister, men altså med kyllingekød i stedet for svinekød.
Venlig hilsen
Marianne
❁◕ ‿ ◕❁
Dværgmaran i gråstribet, store maran i sort/kobber og blå/kobber samt splash, nogle "maraucana", 2.2 påfugle. 5 dejlige siameserkatte (sommetider også nogle killinger), et ukendt antal bier samt Sigurd og Vitus - to frække whippets.
Medlem af Marans Club France, Marans Club Deutchland, DFfR, Faxe Fjerkræklub.
Formand for Maranklub DK
www.maranklub.dk

Offline Tanja Pedersen

  • Global Moderator
  • Indlæg: 5 956
  • Æg fra racehøns blev lovlige at sælge
    • Æg fra racehøns skal være lovlige at sælge
Sv: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Svar #2 Dato: 26 Maj , 2013, 08:47 »
Måske med middelhavskrydderier i stedet for de traditionelle medisterkrydderier (jeg tænker fx oregano, salvie, timian, merian, rosmarin osv.).
Venlig hilsen Tanja
"My desire to be myself is greater than my need to fit in"

Offline Ankerine

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 3 138
  • Verdens smukkeste fugl
Sv: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Svar #3 Dato: 26 Maj , 2013, 14:00 »
Min personlige pølsemager (ægtemanden) tilsætter gerne enten middelhavskrydderier i form af krydderurter (som Tanja foreslår) eller røget paprika og løg. Da han også har egen røgeovn, kommer der af og til også lidt røget kyllingekød i pølsefarsen. Lækkert, men den røgede paprika kan sagtens gå an. I øvrigt har han med stor succes tilsat vintersquash eller Hokkaido og hakket det med. Dette i stedet for fedt. Det giver saftige pølser. Kogte kartofler er også en mulighed for at binde farsen sammen. Til gengæld kommer der hverken fedt eller mel i. I øvrigt bruger vi de fleste af vores gamle høns til suppe: Skræller mest muligt kød af dyret, koger suppe på skroget tilsat hjemmeavlede urter - og hakker kødet og rører det til kødboller. Mums! så har det dyr ikke levet forgæves ;-).
2.17 Araucana, blå og blå/guldhalsede
1.2 Moskusænder
2.5 kaniner
2.1 katte af garage-oprindelse
1.0 labrador, gul, sød og tyvagtig
1.0 ulvegrå schæfer, træner til sherifstjerne
1.0 perfekt (næsten) ægtemand

Offline alex1981

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 300
Sv: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Svar #4 Dato: 26 Maj , 2013, 14:16 »
tak for svarene. det er stadig en ung hane. med super kød på. men vi få det aldrig spist når vi lave så en stor hane hel, derfor prøve vi det nu.
har fået nogen ideer efter jeres svar. så når hvalpene sove igen skal festen startes.

Offline Tanja Pedersen

  • Global Moderator
  • Indlæg: 5 956
  • Æg fra racehøns blev lovlige at sælge
    • Æg fra racehøns skal være lovlige at sælge
Sv: hjemme lavet kyllinger pulse, hvilken krydderier.
« Svar #5 Dato: 26 Maj , 2013, 15:33 »
tak for svarene. det er stadig en ung hane. med super kød på. men vi få det aldrig spist når vi lave så en stor hane hel, derfor prøve vi det nu.
har fået nogen ideer efter jeres svar. så når hvalpene sove igen skal festen startes.

Husk at fortæl os om resultatet :).
Venlig hilsen Tanja
"My desire to be myself is greater than my need to fit in"