Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: And på grillen  (Læst 2031 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline vbruun

  • Bruger
  • Indlæg: 1 678
    • Egebjergvej 13
And på grillen
« Dato: 25 Juli , 2012, 07:58 »
Vi stegte i går en and på 2800 gr på grillen.Jeg var meget spændt på resultatet.Vi er ikke så erfarne med Weber endnu men anden blev rigtig lækker sprød og dejlig mør.

Jeg skar den op foran så den kunne ligge næsten flad på grillen.Næste gang skærer jeg ryggen i stedet for for at beskytte brystkødet bedre.Den blev krydret med salt og citronpeber.Der blev hældt lidt vand i drypbakken.Anden blev lagt på grillen ved indirekte varme i 3 timer.Den fik lov at stå ved 200 gr til der var godt gang i den.Derefter lå temperaturen på ca 175 gr.En halv time før den var færdig blev den penslet med en blanding af barbequesovs og sød chilisovs og så blev der ellers holdt godt øje for den ikke skulle branke.
Det er ikke sidste gang der skal serveres and på den måde.

Hvordan laver I Jeres sommer-grill-and ??
VH Vicki
 Grønlæggerbande
 Sussex gul/blå og Gul/sort
Stor Wyandot i hvid
2 minishet
1 tinkermix
  Får Finuld/dorset
 4 katte
 1 hund
 3 børn og en mand