Tror det her bliver et laaangt svar!
1. Der er jo en som kom til at slå naboen ihjel med kiksekage... har overvejet det men det er ulovligt.
2. Jeg er ikke vokset fra at slikke piskerisene bag efter kagen er rørt sammen, og er intil nu overlevet.
3. Meeen når jeg laver noget til andre er jeg lidt bange for at slå dem ihjel, så lægger æggene i et dørslag og hælder kogende vand over, for så vidt jeg er oplyst er det udvendigt problemet sidder, og 5 sek kogende vand skulle slå det ihjel.
4. Har en svoger som er i lærer som bager, læste lidt i en af hans bøger, og der står at past. æg er lavet af bla. knækæg(kan ikke huske om det var 2. eller 3. sortering), og andre æg man ikke kan sælge hele.Og så kommer de vel også fra bur som jeg ikke vil støtte. Der stod faktisk også at man ikke bør bruge rådne æg i kager!!!Bør! Så man må altså godt bruge de rådne, stanken forsvinder under bagning!
5. Chokolademousse bruger jeg meget i mine kager, 1/2 liter fløde+300 g hvid chokolade varmes til lige før det koger, og stilles på køl til dagen efter hvor det piskes op. Nul æg så dem må man lave om til marengs
6. Hindbær fra polen ryger også i mine kager, men de bliver først kogt i egen saft+sukker, kølet helt ned og så blandet med flødeskum og husblas, nam nam hindbærmousse
Døden skal have en årsag