Der er mange gode forslag, ingen tvivl ...men jeg mangler nogle der matcher mit ønske om at lave suppe på ureelle stykker kød som hals, ribben, ryg osv.
Hvad med at lave en god kraftig fond af alt det ureelle, og så bruge den bagefter som grundsuppe når du skal lave gullaschsuppe osv.? Jeg har en gammel fransk kogebog og her der opskrifter på "Fonds de cuisine" - Hjemmelavet okse eller hønsekraft i tre variationer. Her skal man bruge okseskanke, okseben, hønserygge og hønsehalse. Hvis du vil have opskrifterne må du sige til
.
Ellers så kan man lave lækre ragouter af alt det ureelle kød, men det er jo ikke ligefrem suppe
. De er gode til det i Frankrig, hvor man også kan købe masser af ureelle kødstykker i supermarkederne.
Læste lige lidt grundigere i opskriften, der står bl.a. om hønsefonden: ....eller De kan købe en affældig suppehøne,
hugge den i stykker, og behandle den som nævnt i opskrifterne... HUGGE DEN I STYKKER?!