Jeg har først lavet dejen for lidt siden og bruger den opskrift, Marianne V. linker til, den ser rigtig god ud
Jeg lader dog dejen koldhæve i køleskabet til i morgen(det bliver den ikke ringere af) og derefter to timer ved stuetemp. som i opskriften.
Jeg har planlagt at gøre følgende: Lade Römertopfen stå i vand i 20 min., derefter i en kold ovn og topfen varmes op til 250 grader, lader den blive i ovnen 15 min. efter den ønskede temp. er nået - Derefter dejen i og så ellers som opskriften. Jeg vil dog drysse lidt mel i bunden først, så det ikke hænger fast.
Tror det er vigtigt at topfen kommes i en kold ovn og langsomt varmes op, da den ellers kan sprænge.
Jeg er da ret spændt på resultatet
Skal nok melde tilbage!!
Jeg købte denne
http://www.inspiration.dk/produkt/137877/rmertopf-stegeso - Dog til 149 kr. på tilbud i Inspiration i Svendborg.