Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:52

Titel: Kyllinge- spinat tærte
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:52
3-4 plader frossen butterdej
1 pakke frosset hel spinat (eller 1 kg frisk spinat - gives et hurtigt opkog)
250 g champignon
4 æg
2-3 revet ost
300g kogt kylling i små tern
margarine
peber, reven muskat

Beklæd en tærteform med butterdejen, der er rullet lidt tyndere.
Skær champignonerne i skiver, og svits dem i lidt margarine.
De svitsede champignon kommes på dejen.
Spinaten trykkes fri for vand og fordeles på tærten. Tilsæt peber og reven muskat.
Kyllingeternene fordeles på spinaten.
Pisk æggene sammen og tilsær piskefløden i æggemassen.
Denne hældes over tærten.
Til sidst kommes den revne ost på tærten.
Tærten sættes i en 180C varm ovn i ca.40 min.

Hilsen Lone Mølgaard