Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Finn Jensen efter 20 Marts , 2008, 10:08
-
Kinesiske opskrifter på æg
Te æg (cha ye dan)
Kog æggene i alm. vand i et par minutter. Tag dem op og slå dem let så skallen krakelerer. Put soya sauce, stjerneanis, kanel, peberkorn og tørret appelsinskal i vandet og lad æggene simre i den brune væske i 2-5 timer.
Dampet æg (zheng ji dan geng)
Pisk 2 æg sammen med ½ kop vand og et stænk soya sauce. Blandingen placeres i et vandbad og dampes i 10 min. Serveres med et par dråber sesamolie og hakkede forårsløg.
Oversat fra http://www.china.org.cn/health/2008-02/20/content_1243322.htm
-
Har du smagt det?
-
Kan man så være sikker på, at de er kogt ordentligt, *gg
Underlig opskrift, er ikke sikker på, at det lige er mig.
Glæder mig til at høre, om der er andre der tør prøve dette.
-
De dampede smager godt. Selvom det er en lidt spøjs fornemmelse. :D
Jeg havde ikke lige noget tørret appelsinskal, så te æg må vente til i morgen. ;)
-
Flere af samme slags, heriblandt den gamle danske skidne æg, både i en classic og moderne <Y <Y
http://www.faa.dk/article/42734