Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Lene Lestat efter 20 Juni , 2014, 18:42
-
Vi har lige set et program Britains best bakerys og der lavede de marengsroulade med fyld, som var lavet af æggeblommerne.
Vi fik dog ikke fat i hvad de gjorde med disse æggeblommer, er der nogen som kan hjælpe?
-
Prøv google søg på : Britains best bakerys
Det plejer min mor at gøre ;)
Mvh Viben
-
Hvis jeg kender englænderne, har de lavet 'custard' en buddingagtig og meget skøn creme, som kan bruges i kager og på kager.
-
Eller lemoncurd?
-
Hvis du kan finde episodenummeret på afsnittet, så burde det være til at google sig frem til.
-
Lemon curd er absolut også en lækker mulighed - med marengs vil det blive lidt fragilité-agtigt smagsmæssigt, uhada hvor lækkert.
-
Det er ikke en roulade men en pie - det er vist den her:
http://www.saga.co.uk/lifestyle/food/desserts/lemon-meringue-pie-recipe.aspx
-
Det er en af familiens yndlingskager. Den laver jeg tit. Uha den er go´!!!
Du kan bare google citron-marengs-tærte. Så kommer der masser af danske opskrifter på den.
-
Ok det var ikke så meget hjælp at få her, andet end at vi skulle Google det.....
Nå alt andet lige så improviserede vi lidt og fik lavet en marengsroulade med hjemmelavet creme. Den blev ikke specielt køn, men den smagte udmærket. :D
-
De lavet en lemon custard som blev vendt med flødeskum og så rullet med marengs til en roulade.