Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Jane Nygaard Pedersen efter 07 ſeptember , 2012, 22:33

Titel: "uldne" æg
Indlæg af: Jane Nygaard Pedersen efter 07 ſeptember , 2012, 22:33
Jeg vil lige spørge om nogen ved hvorfor nogle æg er "uldne" når de er kogt, sådan en blød ujævn overflade når de er pillet, er det fordi de er for nye, eller er det fordi det er kyllingeæg, altså fra meget unge høns  ;)

Håber at nogle ligger inde med de vise sten  :D
Titel: Sv: "uldne" æg
Indlæg af: jes.l.h efter 08 ſeptember , 2012, 09:13
ud fra det som jeg tror du beskriver, vil jeg sige at det skyldes friske æg. De har nemlig en tendens til og gå i "stykker" når de bliver pillet
Titel: Sv: "uldne" æg
Indlæg af: Jane Nygaard Pedersen efter 09 ſeptember , 2012, 12:30
Jeg synes de er lidt flydende udenpå, kender godt det der med, at der går stykker af, når man piller nylagte æg, men det er ikke lige det jeg mener