Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: Loppe efter 06 Oktober , 2010, 12:45
-
Hvem race produserer det bedste kød???
-
Nogle bud er farverolles, dorking, sussex, wyandot, plamouthrock
Der er sikkert flere... jo..maran har jeg hørt
Det du skal tænke på er ikke størrelsen på det voksne dyr ...fx brahma og jesey er en krig om at blive udvokset
Så det nok mellem til større høns med hurtig kødsætning
Tror jeg ville vælge farverolles
-
Ja, det kunne jeg også godt lide at vide ???
Står for at skal lave kyllingegryde i aften med bacon,cocktailpølser og svampe, Mums ;)
-
Årh mums !
-
ja, og opskriften er god, for man kan også bruge mørbrad og nogen gange putter jeg rød peberfrugt i og det giver også én fantatisk smag ;D
-
Vores dværg maranhanekyllinger er meget delikate.
-
men hva med store racer ??
-
Jeg syntes da at mine store gule orpington smager fantastisk /o
-
Maran i stor er også en fantastisk slagtekylling. /o
-
Vores dværg maranhanekyllinger er meget delikate.
hvor meget vejer en sådan en?
-
Mine barneveldere smager også dejligt. Jeg tror generelt at de mellemstore racer giver en udmærket slagtekylling, men der er jo visse racer der er fremavlet decideret som godt kød-kyllinger. (Det er især de franske) Faverolles skulle være rigtigt lækre, men jeg mangler stadig at smage sådan en... måske skulle man købe en overskudshanekylling af den race bare for at prøve. ;)
-
rheinlænderne har virkelig gode lange brystpartier af finttrevlet lyst kød. De er af mellemstor race. Den gryde dér dufter næsten helt herover, men vi spiser rheinlændersuppe for 2. dag idag og det er heller ikke så ringe endda :-)
-
@ Henriette du er velkommen
-
Det tager jeg gerne imod Walter. Så må vi se hvornår vi mødes næste gang. :) (Jeg køber så gerne en ikke-udstillingsegnet grimrian.)