Dansk Fjerkræ Forum

Når skoven atter blir' grøn

Så er det endelig forår og nye projekter ved hønsene kan sættes i gang.Foto: Lisa

Læs mere

Godt nytår

Kære alle på forum

GODT NYTÅR!Foto: Lene Lestat (foto viser svanegæs)

Læs mere

Glædelig jul

Dansk Fjerkræ Forum ønsker alle en Glædelig Jul


Foto: Tanja Maria Pedersen

Læs mere

Imens vi venter

Igen i år er alle fjerkræudstillinger aflyst pga. fugleinfluenza, så vi må nøjes med at se på billeder fra tidligere år. Her fra Landsudstillingen i Herning 2014, hvor der også blev udstillet æg.Foto: Egon Jensen

Læs mere

Kom til forumdag 18. september

Kom til forumdag hos

Agger VIN & PARKGOLF
Ungersbjerge 7
5683 Haarby

18. september 2021 fra kl. 11-15For en del år siden mødtes vi, medlemmer fra Dansk Fjerkræ Forum, til hyggeligt samvær en gang om året. Desværre løb traditionen ud i sandet, efterhånden som Facebook "tog over", men i år mødes vi igen.

Der kan købes sandwich til 49 kroner, ved bestilling via denne tråd senest 16. september. Drikkevarer kan købes på stedet, hvor der også kan købes Peter Aggers hjemmelavede vin med hjem. Der vil være hyggelige timer med snak om løst og fast, en rundtur på vinmarken og et kig på Peters hønsehold.

Vi håber på at se mange, nye såvel som gamle, medlemmer. Tilmelding ikke nødvendigt, men du må gerne skrive her i tråden, hvis du ved, at du kommer.

Transport fra Sjælland: Tanja (der poster opslaget) har plads til tre personer fra Sorø. Udgifter til bro og brændstof deles. Send en SMS på 51 86 71 71 eller ring, hvis du vil køre med.

Vel mødt!

Læs mere

Navigering

[0] Forum

Skift til fuld version