Bullstar siger:
"Jeg havde egentlig bestilt 4 hane kyllinger til slagt men damen sagde jeg kunne få 3 til samme pris, slagtede og ordnet, så den hoppede jeg på"..
Saa hvids jeg oensker matematik-undervisning, saa.....
Med "ordentlig" hoense/hane steg kan det ofte svare sig med et kompromis.
Lade den vokse til der er et godt bryst, nogle racer (som mine Croad Langshans) kan tage ett aar inden de er klare. Tag ben og vinger af, og kog disse separat, bedst i en gryde, kog laenge, optil 3 timer paa lav varme. Steg kroppen paa 125c i mindst 2, ofte 3 timer, og du faar dejligt,smagudt og delikat bryst. Etter slagt, lade den gerne henge i 2-3 dage, men undgaa fluer! I fluesesonen er det nog bedst at plukke/rense kadavret, vask VELDIGT godt, og lade den i koele-skab 2-3 dage.
Bon apetit.