Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Foder => Emne startet af: regitze efter 29 December , 2008, 15:10

Titel: grønt fra køkkenet på din arbejdsplads?
Indlæg af: regitze efter 29 December , 2008, 15:10
til inspiration:

jeg arbejder på en stor arbejdsplads, hvor vi er så priviligerede at have et godt køkken, der sørger for en lødig frokost til os hver dag.

nu har jeg haft høns i mere end et år, men det var først for et par måneder siden, at jeg fik den geniale idé at spørge køkkenchefen, om jeg på daglig basis måtte overtage noget grønt til hønsene her i den mørke tid, hvor der ikke er så meget *pang* i havens grønne tilskud.
køkkenpersonalet var helt med på idéen, og jeg slæber nu dagligt afsted med to aflagte spande med grøntaffald.

jeg er ikke den, der klager, så der ryger en del løg og peberfrugttoppe etc på komposten, men jeg finder også masser af dejlige ting som hele bundter dild og persille (med en lille træthed, som en høne aldrig ville afvise), salat, grønkål og lignende, som ellers bare var røget i 'grisespanden', som de kalder den.
jeg er glad. hønsene er glade. og mine køkkenkolleger er glade.
vi har en masse hyggelig snak om mad og høns og jeg husker at tage en bakke æg med i ny og næ.
Titel: Sv: grønt fra køkket på din arbejdsplads?
Indlæg af: Mikkel Schmidt efter 29 December , 2008, 15:27
Genial ide, simpelthen, så udnytter i jo det også mest muligt ;D