0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
og lader dem typisk tø op over 3 dage i køleskabet -ikke mindre...faktisk vil 4 være ideelt, da kød skal tø op over 48 timer i køleskabet
@ ChristinaDet var teksten ovenfor jeg studsede over. Der var ikke nævnt noget om ekstra 1-2 dage til modning, kun optøningstid, og derfor havde jeg svært ved at se sammenhængen mellem de 48 time og dine anbefalede 3-4 dage.Indrømmet, jeg har ikke meget forstand på madlavning- og forberedelse, men talbehandling plejer jeg at være rimelig skrap til.
jeg slagtede 4 dværghaner forleden, hakkede lever, kråser, hjerter og lidt hønsefedt, tilsatte krydderrier 2 æg evt væde, det var en skøn pate, jeg mangler 5 dværghaner, men uf hvor er det koldt at slagte , desuden skær jeg rundt om røvhullet så tarmen kommer hel ud, men det kræver en skarp kniv.mvh randi n