Jeg er, på 2.år, den lykkelige ejer af nogle Moskusænder.
Jeg fik 1+2 i indflytningsgave, på trods af at jeg samlede en del æg...jeg smidder dem altså ud, tør ikke at spise dem, ændernes snadren øger vel risikoen for salmonella.
På trods af dette, var flokken vokset til 21 jeg har slagtet løbende men jeg syntes, ærligt talt, at de første var noget magre, de næste var pindede og iøvrigt stadig noget fedtfattige.
Hvad er den ideelle slagtealder?
Ænderne er fritgående ved sø og eng og de får den hvede de orker at æde.
Mange sidestiller Moskus med Berberi, men jeg har fået den opfattelse at Berberi er et kryds mellem Landand og moskusand.
"Købe-berberi" er da også federe end mine fedtfattige moskus.
Er der ngl. der har et bud på dette?
Jeg vil naturligvs gerne have mest muligt ud at mine ænder, så jeg har tænkt på at prøve krydse Land og Moskus.
For at udnytte Moskus-hunnernes store evne som rugere og mødre.
ville jeg umiddelbart anskaffe mig en Land-andrik.
Da jeg jo er en novice indenfor andeavl, vil jeg meget høre Jeres mening om dette...jeg har ikke "andet"