Igen i år vil der være smukke, søde, små og store høns i alle farver at se på Kulinarisk Rosenfeldt - fødevarefestivalen på Rosenfeldt Gods ved Vordingborg.
- og det takket være de rare folk fra Vordingborg Fjerkræklub, der også deltager i planlægningen af fødevarefestivalen og de praktiske forberedelser
I år kan man vinde en tre-retters middag med vin for 2 personer på det Michelin-bestjernede Hotel Frederiksminde i Præstø.
Så det var de første to gode grunde til at sætte kursen mod Vordingborg den 4. september 2016 kl 10-16.
Af andre gode grunde kan nævnes kokkerier ved grillguru Johnny Larsen og gourmetkok Jesper Brinkløv samt historisk rundvisning på godset ved selveste godsejeren Peter O. Tillisch, en labyrint af æbler, trædrejere i fuld vigør og naturvejledernes jagt- og natursti med 16 poster.
- for ikke at glemme de 35 udstillere med alskens lækkerier lige fra frisk frugt og flødeboller over spegepølser og nyristet kaffe til pileflet og stenkunst.
Læs mere på:
www.kulinariskrosenfeldt.dk