METMUS!!! Du blev dagens stjerne i skysovs!!!
Vi har ved gud aldrig lavet en af vores egne ænder så den smagte SÅ fantastisk! SUUUUPERMØR, og kun en anelse tør der hvor den manglede skindet fra plukningen, hold kæft det var godt! Og sikken en sovs!!!! Jeg behøvede faktisk slet ikke gi den med grillen, for skindet var helt mørkt og sprødt
Men om jeg begriber hvordan i får plads til en andrik i jeres römertopf Jeg har fået specialdesignet en stegeso af en af vores venner som er keramiker, og den fylder jo hele ovnen så stor er den, men vores andrikker er altså laaange
Min kære Adam havde helt mistet lysten til at spise vores ænder, men nu er han helt på dupperne Og så med grønlangkål og det hele...der er jo kun en måned til jul
Ha haaaa, hvor er det bare fedt! Synes du ikke også, at "hjemmeavlet" and mætter helt vildt? Det synes vi ihvertfald her, og min mand kan godt spise, kan jeg love dig, men han blev bare så mæt, da vi spiste and
Anden kunne næsten ikke være i stegesoen, men jeg ønsker mig dén et nummer større til jul - mener en stegeso kan fås i 8 kgs størrelse, men så er der vidst heller ikke meget ovn tilbage
Sovsen hos os blev også bare mums mums mums, ingen tilsætning af hverken salt eller peber eller andet...blot lidt meljævning og en anelse kulør, så sad den i skabet!
Marianne:Jeg lod halsen og leveren blive inde i anden under stegning, tror også jeg smed et enkelt æble i halve derind, men vil ellers helst lave den uden fyld