Hvilke race lægger demente blågrønne æg, de smukkeste jeg nogensinde har set....
Hvis du gider at skrive racer på alle æggene, ville du gøre mig rigtig glad
Vh Tine
Jeg kan ikke finde ud af at starte en ny tråd, så jeg forespørgel her, med håb om at nogle kan hjælpe mig. Vi fik for ca 2måneder siden, 50 3 uger gamle industri Plymouth Rock kyllinger, som vi har " lært at gå og opføre sig som rigtig høns", og som nu lever et himmelsk liv, på vores store grund liggende langt ude i skoven. De får hvede to gange om dagen, resten af tiden, finder de selv deres føde. Vi har, endnu, ikke haft ben problemer, og de er vokset sig store og smukke, med fin hvid fjersætning. Vi tænker at slagte dem når de vejer en 3-4 kg , det har vi fået anbefalet, og foreløbig vokser de stille og roligt. Problemet er at vi gerne ville forkæle dem lidt den sidste tid, og vi ved ikke helt hvad der er bedst, for at fremme kødkvaliteten. Der er jo det der hedder majskyllinger, er der en god ide at give dem majs som tilskud? Vi ville gerne fede dem en smugle mere op?
Med håb om at nogen har erfaring ude dette.
Bedste tanker Tine