0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Her på phillipinerne producerer vi balut,det er et æg der er ruget i 18 dg bliver kogt og de spiser det!! Meget populært og gammel tradition.Men de der ikke er befrugtede når der ruges i de 18 dg. kaldes penoy de bliver også kogt og spist. tak for mad jeg deltager ikke.Her i regntiden( håber snart slut) mine gæs og pekingænder er dårlige rugere,sommetider lægger de lidt æg her og der og ruger lidt og stopper pga vejret så samler jeg alle æggene for at starte på ny,og vil smide dem ud,nej mine ansatte koger og spiser med stort velbehag og de ser sunde og raske ud også dagen efter.
De æg der købes i butikker som kan holde sig i ca. 1 måned er som regel nået at blive en måned gammel inden de kommer i butikken. Altså hvis de kommer på køl vil jeg ikke tvivle på holdbarheden før de er 2 måneder gamle.
Tillægsspørgsmål: Hvad gør, at nogle kogte æg bliver grynet i æggehviden?
sorry
Nu er det altså ikke så længe siden at vi også her gik rundt og stoppede altmuligt levende i munden . Der er jo stadig folkefærd der med stor firnøjelse spiser levende mider, snegle, larver og anden sund og nærende kost. Men tak for at gryden og ilden er opfundet