den marinade må altså prøves med en steg i et døgn og så i kuglen.
Jeg har desværre aldrig prøvet gasgril, så ingen erfaring der.
Gleses grill bog ret smart for der står med indirekte og direkte varme og om det er den ene eller anden slags griltype og griltider. Jeg har virklig skulle vænne mig til ikke at løfte låget og lige kigge, pille, dufte og dreje.
Jeg synes der mangler lidt rigtig gril så vi har også Dancook alm. kassegril med halvlåg. Her får jeg duft og pille-dreje-lysten styret, så det er faktisk kun når det er store stykker som steg eller hel kylle der ryger i weberen. Men tilgengæld har vi aldrig fået en tør steg fra weberen.
Nok en smagsag hvad griltype man er til, men en grilstarter er bare nice to have, og imens den snørre laves tilbehøret klar og så er der griltid.
For 7 år siden stiftede jeg bekendtskab med Bon-fire i en udebørnehave hvor jeg arbejde. Jeg har siden ønsket mig en bon-fire. Det er super hyggeligt og en dejlig terassevarmer, men jeg har indtilvidre hygget med bålet og pinde og grillene. Men den står altså stadig på ønskelisten over ting der er nice to have.