Tak for svar begge to
Maskinen skal ganske rigtigt kun bruges til pålæg- vi har udemærkede brødknive.
Jeg havde faktisk ikke tænkt på e-bay- det skal tjekkes senere.
24kg lyder af meget og stort
Vi har et bryggers/vaskerum med en del bordplade- måske kan den stå der. Vores køkken er som nævnt ikke særlig stort (3,5m. bord)....... hmmm tænke tænke
Så du blendede også Tanja. Det havde jeg godtnok hørt om, men min barndomsølle var med brødklumper- ikke store, men små og bløde. Min farmor brugte en hjulpisker til at mose de største
Jeg må vist prøve mig frem ang. konsistensen..... vores var ret tyktflydende indtil røræggene kom i, og jeg "er jo vant til" at tygge lidt på denne ret.
Udover det tørre brød plumpede jeg også nogle nu lidt for bløde brunkager i- de er fint opløste her til morgen
Jeg elsker citron i næsten alt mad-
det skal prøves
Uhmm jeg glæder mig..........