Velkommen,
Gæst
. Venligst
log ind
eller
registér
dig. Modtog du ikke en
aktiverings-e-mail?
1 Time
1 dag
1 uge
1 måned
Altid
Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Hjem
Forum
Hjælp
TinyPortal
Leksikon
Galleri
Søg
Kalender
TinyPortal
Downloads
Staff List
Recent Topics
Log ind
Registrér
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
le bresse m skilt sovs
Nyeste
Høne har svært ved at hol...
Fra
iamcole
[09 Maj , 2024, 08:00]
Fjerkræforeningen af 1982
Fra
Hans-Kurt
[01 Maj , 2024, 11:04]
Rugemaskine ventilation v...
Fra
Hans-Kurt
[29 April , 2024, 09:04]
Opbygning af bund til høn...
Fra
Søren M
[14 April , 2024, 21:06]
Walisisk harlekin
Fra
AE
[14 April , 2024, 12:51]
Se seneste billeder
Links
DFfR -racefjerkræ
Frit Fjerkræ
« forrige
næste »
Udskriv
Sider: [
1
]
Forfatter
Emne: le bresse m skilt sovs (Læst 2262 gange)
0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Tommy1
Passiv bruger
Indlæg: 174
le bresse m skilt sovs
«
Dato:
04 ſeptember , 2011, 00:19 »
så fik jeg langt om længe prøve spist mine le bresse
1 stk unghane lavet som, kylling m skiltsovs. nøøj et stykke saftigt fjerkræ med masser af smag. de kan godt anbefales.
Logget
Med venlig hilsen Tommy
www.La-bresse.dk
Eva
Passiv bruger
Indlæg: 343
Sv: le bresse m skilt sovs
«
Svar #1 Dato:
04 ſeptember , 2011, 12:57 »
Det var lige det jag havde glædet mig til at høre, altså om le bresse lever op til myten som det bedste fjerkræ til gryderne.
Nu er du da sikker på at næste hold kyllinger bliver der rift om.
Velbekomme
Logget
Venlig hilsen
Eva
Udskriv
Sider: [
1
]
« forrige
næste »
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
le bresse m skilt sovs