Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Raziel efter 11 August , 2015, 15:46
-
Jeg har indtil videre tilberedt mine kræ enten som helstegte eller de par stykker, jeg har kogt suppe på. Men jeg har en forfærdelig masse haner, der skal i fryseren i løbet af efteråret, så for at spare plads, tænkte jeg om jeg kunne partere dem inden de kom i fryseren, og så bare gemme lår og brystkød og koge suppe på skroget.
Jeg går ud fra at hele bryststykker og lår sagtens kan laves i ovnen i en stegepose eller hvad?
Men kan man fx lave strimler af brystkødet og stege det på panden eller bliver det tørt, når det er hjemmeavlet?
-
Det kan du. Der findes også diverse opskrifter med kyllingestykker på mange måder så der er mange muligheder
-
Super :) jeg var bare i tvivl når man som regel hører at hjemmeavlet kød altid skal langtidstilberedes.
-
Prøv at google Coq au vin.Du vil finde flere varianter af den klassiske ret.
-
Måske hvis der findes en version uden vin ;-) kan simpelthen ikke fordrage vin
-
Man kan jo altid improvisere,prøv med en porter i stedet.;-)
-
Mon man kan lave det med rom og cola ;D
Der var vist egentlig noget med en opskrift hvor kyllingen skal stå over en dåse cola... måske jeg skulle prøve det.
-
Kun fantasien sætter grænser,ja og så ens smagsløg.;-)
-
Når jeg slagter kyllinger, klipper jeg vingerne af og fryser dem separat. De bruges å til hot wings. Derudover parterer jeg forskelligt. Nogle er ½, nogle kvarte, hele bryststykker osv. Og så skærer jeg noget til småkød og hakker andet. der er millioner af muligheder, og det hele smager dejligt.
-
Kan godt være det er et dumt spørgsmål, men det er vel kun brystkødet der kan skæres i strimler?
-
Du kan skære det hele i strimler, men brystet skal have mindre tid end f. ex. låret. men i strimler - eller andre små stykker - skal intet af det jo have speciel lang tid. prøv dig frem. Hvis du er nervøs for, om det bliver mørt, så mariner det evt. til du synes du har "lært det at kende"