Forum > Billeder til forsiden

Amoriner i luften

(1/2) > >>

Tanja Pedersen:
Sommertid = Tid til kærlighedFoto: Helle Kjelst

Hans-Kurt:
Kærlighed . . . bob ...bob..., Amoriner . . . jeg ved nu ikke rigtig hvad jeg skal mene om det, når det er høns der er tale om.
I alle de år jeg har haft høns og af begge køn, så synes jeg ikke det ligner den helt store kærlighed, når haner træder høner. I min verden synes det mere som et nødvendigt unde, for at slægten skal videreføres. Hønen forsøger ofte at undvige, men det er måske kun hos mig de opfører sig sådan ?

Marie1:
Nej, her løber de også skrigende for livet. Men ikke altid, nogen gange sker det i stilhed. Bagefter ryster de overgrebet af sig og livet går videre.

Helle K.:
Min kære Strømpesok, som pryder gruppebilledet, er netop rejst til hønsehimlen 11 år gammel.

Strømpe var på alle måder en fantastisk hane og utrolig empatisk og dygtig som flokleder, hvor han gennem årene med åbne vinger tog imod mange enlige høner, som kom til os, enten fordi de var blevet alene i deres tidligere flok, udstød eller var syge.
Strømpe formåede hver gang at få alene-hønerne optaget i hans flok uden det mindste hakkeri fra de andre høner.

Han var hurtig og blid, når han trådte sine høner og de fleste lagde sig blot ned ........ og ventede på der var overstået.
Han var også en snu rad, som stillede sig op og ihærdigt pippede godbid-lyde, når han ikke gad jagte hønerne. Når hønerne så kom stormende hidkaldt af hans pipperi, kunne han træde dem efter tur  ;D

Gerda:
ja det var vel nok smart at han hidkaldte dem på den måde. Det er det jeg altid har sagt, dyr er kloge.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version