Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Forkølet brahma høne, hvad gør jeg?  (Læst 2203 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Fredefup

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 23
Forkølet brahma høne, hvad gør jeg?
« Dato: 02 Februar , 2013, 18:32 »
Hej
Jeg var ude og købe 3 flotte brahma høner igår, der var de vældig friske men idag da jeg kom ned til dem var de 2 af dem ude i hønsegården og gik rundt, da jeg kom ind i hønsehuset sad den sidste oppe på en pind og så helt sløj ud, indimellem var det som om der kom et lille nys eller host fra den og lyttede jeg efter lød det som om den havde lidt problemer med vejrtrækningen, er der nogen der ved om det skyldes en forkølelse eller noget? Og hvad kan jeg gøre?

Mvh. Brian

Offline ina.....

  • Bruger
  • Indlæg: 5 862
  • Konen med de ternede sutsko
Sv: Forkølet brahma høne, hvad gør jeg?
« Svar #1 Dato: 02 Februar , 2013, 18:48 »
Din nye høne er nok blevet forkølet, og sommetider er det klimaforandringen under en flytning,,, de kan ikke ret godt tåle træk, det kan være fatalt for dem.
Hvis det var min høne kom den ind hvor der er varmere og absolut ingen susen, du kan vælge at tage den ind i en stor papkasse med halm eller hø, og så fodre med alverdens godheder.

På den anden side kan den nok ikke lige tåle at komme ud i kulden igen bagefter, så der skal sluses ud, til feks køligt værelse og værksted inden den kommer ud.

hvis ikke hun vil spise, så prøv med kamillete med sukker  i en sprøjte direkte i næbet, så hun får noget energi... det der med forkølelse går sommetider godt, og sommetider skidt...

God bedring med hende.

Måske der kommer nogen forbi, af de der plejer at tage hønsene ind når de bliver skidt tilpas.
Venlig Hilsen INA


En flok gul orpington, og en flok blandinger og  2 gårdhunde og en ruhåret hønsehund og 2 heste 1 katte 1 mand og 2 børn