Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Gæs på 1½ år.  (Læst 2009 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Ole Nørgaard

  • Bruger
  • Indlæg: 116
    • Strynø Hereford Kød
Gæs på 1½ år.
« Dato: 08 December , 2012, 17:18 »
Hej, vi har lige slagtet vores 5 gæs. De 2 var fra dette forår og de 3 andre 1½ år gamle. Vi vil så høre, om alle 5 gæs er til stegning i ovn eller det kun er de 2 yngste som egner sig dertil?
Hvis det kun er de 2 yngste som kan tilberedes i ovnen og I mener de 3 ældste bliver seje, hvad bruger I dem så til?
MVH Ole
Med venlig hilsen
Nørgaard

PT. 24 rugeæg - 8 creamlegbar, 6 blanding af creallegbar og maran, 6 bielefelder og 4 af maran..

Vi har økologisk Hereford kvæg som vi sælger som levende dyr og som slagt. Vi har 3 islandske heste samt 5 gamle pensionerede får samt 1 stk. Lagotto hanhund med navnet Luca..

Offline buch

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 152
Sv: Gæs på 1½ år.
« Svar #1 Dato: 08 December , 2012, 17:56 »
Du kan sagtens stege de "gamle".... prøv evt. på weberen  /o

Brian
1.21 Isa Browm
3.7 Succex

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: Gæs på 1½ år.
« Svar #2 Dato: 08 December , 2012, 20:24 »
Prøv at tilberede én af de 'gamle' ved langtidsstegning. Lavere temperatur, og længere stegetid. Ganske meget kød bliver helt fantastisk ved langtidsstegning, og her taler jeg ikke blot fjerkræ.
Mvh
Erik Andersen