Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Grill kylling/////tarteletter.  (Læst 3960 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Benny Rafn

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 43
Grill kylling/////tarteletter.
« Dato: 02 Oktober , 2015, 16:48 »
Er der et bud på hvornår man aldersmessigt skal glemme grillkylle og så tænke på tarteletter i stedet.
Benny

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #1 Dato: 02 Oktober , 2015, 17:07 »
Snakker ikke af egen erfaring, men de gængse svar herinde har lydt på 1 års tid. Men mange siger nu også, at det kommer an på tilberedningen. Nærmest alt kan blive godt, hvis det langtidstilberedes.
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline Hans-Kurt

  • Bruger
  • Indlæg: 1 938
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #2 Dato: 02 Oktober , 2015, 21:42 »
Lav temperatur og lang tilberednigstid har alle dage kunnet få sejt kød mørt. Nogle siger en snaps i gryden skulle gøre underværker. Jeg foretrækker nu snaps direkte  <H

Offline Benny Rafn

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 43
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #3 Dato: 02 Oktober , 2015, 22:36 »
Lav temperatur og lang tilberednigstid har alle dage kunnet få sejt kød mørt. Nogle siger en snaps i gryden skulle gøre underværker. Jeg foretrækker nu snaps direkte  <H
Tak for svar, men det ville være noget af et bøvl at skulle binde gryden til rotessieret og så prøve at holde en snaps i gryden, jeg tror det bliver tarteletter , så nupper jeg selv snapsen.
Benny

Offline Lene Lestat

  • Bruger
  • Indlæg: 10 581
  • Bevar mangfoldigheden - vælg racefjerkræ
    • www.lestat.dk
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #4 Dato: 03 Oktober , 2015, 18:35 »
Jeg har lavet en Sumatra hane på 9 måneder på 1900 gram, som grillkylling og han blev fin mør og med dejligt sprødt skind. "Hemmeligheden"? stå i nogle timer lav varme og så lidt "knald" på til sidst for sprødt skind.
Mvh Lene
Seriøst opdræt af:
Sumatra, Paduaner, maran, brakel og Engelske Araucana.
Ejer af 0,2 katte Billie og Pusle + 8 ferskvands akvarier og 1 saltvands med diverse fisk, planter og koraller.
Medl.af : DFfR: www.racefjerkrae.dk , www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk og www.frit-fjerkrae.dk, og Lolland Falster Akvarium klub

Offline Elvira

  • Bruger
  • Indlæg: 126
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #5 Dato: 03 Oktober , 2015, 19:26 »
Lene når du skriver lav varme, hvad mener du så?

Offline Lene Lestat

  • Bruger
  • Indlæg: 10 581
  • Bevar mangfoldigheden - vælg racefjerkræ
    • www.lestat.dk
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #6 Dato: 03 Oktober , 2015, 19:30 »
Jeg startede med 100/150 grader.
Mvh Lene
Seriøst opdræt af:
Sumatra, Paduaner, maran, brakel og Engelske Araucana.
Ejer af 0,2 katte Billie og Pusle + 8 ferskvands akvarier og 1 saltvands med diverse fisk, planter og koraller.
Medl.af : DFfR: www.racefjerkrae.dk , www.sydhavsoernes-fjerkrae-klub.dk og www.frit-fjerkrae.dk, og Lolland Falster Akvarium klub

Offline Elvira

  • Bruger
  • Indlæg: 126
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #7 Dato: 03 Oktober , 2015, 19:48 »
Super Tak :-)

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Grill kylling/////tarteletter.
« Svar #8 Dato: 03 Oktober , 2015, 20:08 »
Jeg plejer for det meste at putte kræene i en stegepose og så i en kold ovn sat på 110-120 grader i 4-5 timer. Det er dyr med en slagtevægt på 2-3 kg. Men på den måde tror jeg faktisk ikke de kan få for meget. Den ældste jeg har tilberedt var en 11 mdr gammel silkehane. Det var inden jeg opdagede det forunderlige mirakel en stegepose kan gøre, så hans lår var lidt seje, men jeg er sikker på at en stegepose eller evt stegeso kunne ha rettet op på det.
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.