Jeg mener, at de danske svinebesætninger ikke alle sammen er testet for mrsa bakterier (det er ganske frivilligt, for tænk, hvis der blev fundet noget, så ville alle andre behandle svinebonden og hans familie som pestbefængte). Om denne bakterie også findes i kødet ved jeg ikke, men der er sikkert en del andet, som ikke burde være der. Når kød koges eller gennemsteges, dræbes bakterier, så grisekødet burde også være ok. Jeg spiser det i hvert fald med sindsro.
I "gamle dage" måtte man ikke anvende friske æg ved tilberedning af mad på lejrskoler; man gik ud fra, at der kunne være uønskede bakterier i æg. Kogte æg ok. Selvfølgelig måtte man spise hønsekød. Det skal bare være opvarmet, så bakterierne er døde. Man garderede sig mod "musetyfus" sikkert = salmonella.
Rævens eventuelle bakterier bliver dræbt ved tilberedningen. Selvdøde dyr er noget helt andet; man ved jo ikke, hvad de er døde af og hvor langt nedbrydningen= forrådnelsen er fremskreden.