Her til aften, fik vi så endnu en hjemmeslagtet
Altså, bare tanken om at det er en af vores egne, og ikke en fra en stor hal med tusinder andre, gør jo at den smager ekstra godt
Nå, men jeg ovnstegte den så i min römertopf, hvor jeg startede med at lægge en bund af løg og gulerødder, så hals, hjerte og krås. Hanen ovenpå, godt stoppet med svesker, og så vand ved, og krydderier. Ind i en kold ovn, tænd på 200 grader, og så en time. Så hældte jeg bouillonen fra, og stegte den videre i omkring 30-40 min. Serverede den med ris, sauce og broccoli, og den smagte fantastisk!
Efter råd herinde fra, havde jeg ladet den tø op i hele 4 dage i køleskabet, da jeg ikke havde "modnet" den efter slagtningen. Og den var MEGET mør, specielt i forhold til den vi tilberedte samme aften, som vi havde slagtet!
Nå, men for lige at komme frem til mit spørgsmål, så vil jeg høre hvad I spiser på kyllingen? Hjertet smagte fint, halsen...jo, den smagte da også godt, men der var lidt for mange halv-klamme ting på den, til at jeg gør det næste gang. Så den kan komme med for at give smag, og så ud
Kråsen var bare IKKE mig, og ved fremtidige slagtninger, har jeg IKKE tænkt mig at rense og fryse den ned
Og ellers så synes jeg at det kød der sidder på lårene er det bedste, og så brystet lige efter!