Jeg har lavet mange haner, på mellem 4 og 6 kg., i weberen. Jeg plejer at bruge stegetermometer så jeg kan egentlig ikke huske den nøjagtige tid men vil skyde på 2-2 1/2 time.
Jeg plejer at lave en olie/marinade. Personligt er jeg mest til de røde krydderier og en god peber blanding.
Her tager jeg en kop olie og fylder godt med paprika, cayenne peber, grill mix, en blanding af forskelligt groft peber og salt i (forholdsvis meget salt).
Selve kyllingen fylder jeg med æbler som er blandet sammen med noget af olien (inkl. krydderier).
Resten af olien bruger jeg til at pensle kyllingen med, inden start og igen undervejs.
Kyllingerne plejer at være så saftige at man skal have et par klude rundt om skære brædtet når de skæres ud. Da der simpelthen vælter saft ud af både kød og æbler. Så her er det i hvert fald ikke nødvendigt, hverken at stege ved lav temp. eller i stegepose.
Danny