Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: karina dj efter 18 April , 2009, 22:54

Titel: flået and?
Indlæg af: karina dj efter 18 April , 2009, 22:54
Hej!

Når man bare lige skal slagte en enkelt and, så er det meget postyr at sætte vand osv over. Så jeg tænker at flå staklen...

Men hvordan får man det bedste resultet ved tilberedning af flået (moskus)and. Elsker jo andebryst stegt på panden, men det dur vel ikke helt eller?
Jeg er ikke tilhænger af bacon, så sådan et forslag kan ikke bruges  ;)
Titel: Sv: flået and?
Indlæg af: Storm-Olsen efter 18 April , 2009, 23:45
Du kan fint stege et flået andebryst. Gør ligesom med alle andre gode bøffer...Du får selvfølgelig ikke sprødt skind, men det smager mumst nok!
Man kan også skære det i hapser og bruge det i en salat.

At koge det tror jeg til gengæld ikke helt holder!

Hvem af dem blev det?
Titel: Sv: flået and?
Indlæg af: jesper efter 19 April , 2009, 00:29
man får en udmærket suppe på moskusand
Titel: Sv: flået and?
Indlæg af: Storm-Olsen efter 19 April , 2009, 08:36
Aha, Det må prøves! *b
Titel: Sv: flået and?
Indlæg af: karina dj efter 19 April , 2009, 11:02
hehe! hvem af dem blev det...  :D jeg har endnu ikke besluttet mig, men jeg har fået 2 nye damer der lige får lov at lære den ensomme dame lidt at kende. Drengene går for sig selv i en anden indhegning. Damerne får ingen andrik før jeg har besluttet mig, og slagtet den uheldige  ;) ellers kommer han til at gå alene  :-[

Men...den ene er tam, mindst og meget sød at se på...

den anden er lidt større og mindre tam... så det blir nok ham der ryger!

Tak for tippene... kan med nød godt undvære det sprøde skind  :-\ og tænkte det nok er som med kylling at det stadig kan steges. Skærer man alt kødet fra i strimler kan man vel osse lave en duckcurry med ris  :D