Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Baggrunds materiale til ændring af komunale regulativer.  (Læst 4416 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Bjarne Andersen

  • Gæst
Baggrunds materiale til ændring af komunale regulativer.
« Dato: 20 Februar , 2009, 20:54 »
Som i nok har set andre steder i dette forum er der planer om at vi er flere der går sammen og forsøger at påvirke og ændre de komunale regler.
Dansk Fjerkræforum.
Danmarks fjerkræavlerforening.
Prydfjerkræ.
Samt Landsorganisationen Danske Fugleforeninger, har ind til videre givet tilsagn om at deltage i et samarbejde.

Det vil foregå på den måde at vi i første omgang internt informere hinanden om problemmer på de enkelte område.
Hvis jeg ser eller høre noget der vedrøre fjerkræ offentliggør jeg det for de andre så de har mulighed for at følge op på den pågældende sag elle registrere og bruge det i forbindelse med forhandlinger med myndighederne.
Vi vil forsøge at holde os til det område vi hverisær har med at gøre og overlape der hvor det rammer fælles interesser.

Det er planlagt at der bliver lavet en eller anden form for mailadresse hvor de berørte kan diskutere tingene internt, da der kan være ting der ikke må ofentliggøres. En diskution om et planlagt møde og måden det gøres på vil nok heller ikke være så intresant for bruger af dette forum, men der er ingen tvivl om at mange vigtige ting der bliver diskuteret internt vil blive lagt ud til debat da det er  medlemmerne i de berørte foreninger mm. der er de vigtige i dette spil, vi er kun til for at koordinere tingene og forsøge at ændre reglerne og uden opbakning har vi ingen grundlag for det fremtidige arbejde.
Som sagt sider jeg for øjeblikket med et par sager og der er formentlig flere på vej, da der liger mange ukendte sager rundt omkring.
Opfordringen er til jer som medlemmer at hvis i er løbet ind i problemmer omkring regulativerne og den måde de hånteres på er de meget velkommer.
Dette gælder både sager hvor der har været en afgørelse samt sager der køre i øjeblikket.

Sager omkring fjerkræ.
Henvendelse til Finn i Fjerkræforum eller Willy Littau DFfR alt efter hvor man er medlem eller har et tilhørsforhold til.

Sager omkring fuglehold.
Henvendelse til Veterinær og Miljøkonsulent i LDF.

Sager omkring Prydfjerkræ.
Henvendelse til Kurt Knudsen.


I de tilfælde hvor der liger en skriftlig afgørelse og evt. en retskendelse og vi kan få en kopi af disse afgørelser vil det være rigtig godt. Da vi ikke kan bruge en muntlig aftale til ret meget overfor myndighederne, der ofte forlanger det på skrift for at tage det alvorligt. Hermed ikke sagt at muntlige oplysninger ikke er velkommen da de fortæller om hvilke problemmer der er og om der er en sammenhæng i problemmerne, så disse er også vigtige.

Det men skal huske på er at i de tilfælde hvor man kan hjælpe med et eller andet er man forhåbentlig med til at hjælpe andre der er kommet i klemme i reglerne samt måske en selv hvis man flytter.
Vi håber på god opbakning i denne sag da vi ser det som afgørede for om vi i fremtiden får muligheder for at udøve vores hobby.
Liste med mailadresser mm. vil komme når vi har fået de sidste med. Man kan allerede nu henvede sig til dem der er nævnt.