Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Høns => Emne startet af: Loppe efter 06 Oktober , 2010, 12:45

Titel: kvalitet på kød
Indlæg af: Loppe efter 06 Oktober , 2010, 12:45
Hvem race produserer det bedste kød???
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Pjaltenborg efter 06 Oktober , 2010, 12:53
Nogle bud er farverolles, dorking, sussex, wyandot, plamouthrock

Der er sikkert flere... jo..maran har jeg hørt

Det du skal tænke på er ikke størrelsen på det voksne dyr ...fx brahma og jesey er en krig om at blive udvokset

Så det nok mellem til større høns med hurtig kødsætning

Tror jeg ville vælge farverolles
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Bodil Tover Karlsen efter 06 Oktober , 2010, 12:54
Ja, det kunne jeg også godt lide at vide ???
Står for at skal lave kyllingegryde i aften med bacon,cocktailpølser og svampe, Mums  ;)
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Pjaltenborg efter 06 Oktober , 2010, 12:55
Årh mums !
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Bodil Tover Karlsen efter 06 Oktober , 2010, 13:04
ja, og opskriften er god, for man kan også bruge mørbrad og nogen gange putter jeg rød peberfrugt i og det giver også én fantatisk smag  ;D
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Marianne Vedel efter 06 Oktober , 2010, 14:05
Vores dværg maranhanekyllinger er meget delikate.
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Loppe efter 06 Oktober , 2010, 14:16
men hva med store racer ??
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: ina..... efter 06 Oktober , 2010, 14:19
Jeg syntes da at mine store gule orpington smager fantastisk /o
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Marianne Vedel efter 06 Oktober , 2010, 14:21
Maran i stor er også en fantastisk slagtekylling.  /o
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Loppe efter 06 Oktober , 2010, 14:26
Vores dværg maranhanekyllinger er meget delikate.

hvor meget vejer en sådan en?
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Henriette Hall efter 06 Oktober , 2010, 14:45
Mine barneveldere smager også dejligt. Jeg tror generelt at de mellemstore racer giver en udmærket slagtekylling, men der er jo visse racer der er fremavlet decideret som godt kød-kyllinger. (Det er især de franske) Faverolles skulle være rigtigt lækre, men jeg mangler stadig at smage sådan en... måske skulle man købe en overskudshanekylling af den race bare for at prøve. ;)
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: -Julie- efter 06 Oktober , 2010, 15:28
rheinlænderne har virkelig gode lange brystpartier af finttrevlet lyst kød. De er af mellemstor race. Den gryde dér dufter næsten helt herover, men vi spiser rheinlændersuppe for 2. dag idag og det er heller ikke så ringe endda :-)
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: walter efter 06 Oktober , 2010, 17:01
@ Henriette   du er velkommen
Titel: Sv: kvalitet på kød
Indlæg af: Henriette Hall efter 06 Oktober , 2010, 18:30
Det tager jeg gerne imod Walter. Så må vi se hvornår vi mødes næste gang.  :) (Jeg køber så gerne en ikke-udstillingsegnet grimrian.)